Skip to content

Corporate recruiter

Breda, Noord-Brabant, Nederland€ 3.000 - € 3.800 per maandNL HR12 - HR

Functieomschrijving

Omdat we bij Kinly groeien, zijn we vaak op zoek naar nieuwe collega's. Daarom zoeken wij een Corporate Recruiter (0,8 FTE) die binnen het HR Benelux team komt te werken, vanuit onze vestiging in Breda. Ben jij iemand die van aanpakken weet? Dan komen wij graag met jou in contact!


Wat ga je doen?

Als corporate recruiter werk je voor de breedte van de organisatie: voor de gehele operatie, support, sales tot aan de stafrollen (HR, finance, IT, supply chain). Denk hierbij aan rollen zoals bijvoorbeeld technical engineers, systeembeheerders, projectmanagers, maar ook finance collega’s en sales talenten.

Als je bij ons komt werken merk je al snel dat we een ambitieuze en gedreven organisatie zijn. Jij weet dit als geen ander over te brengen aan potentiële nieuwe collega's! De doelgroep bestaat uit specialisten, maar ook young of medior professionals. Het is vooral van belang dat jij weet de doelgroep aan te spreken en met jouw sourcing skills deze talenten aan Kinly te binden. Ook het invullen van stage plekken en contact houden met scholen en eventueel Kinly op beurzen vertegenwoordigen hoort bij jouw takenpakket.

Ook zal jij je als recruiter van Kinly actief bezig houden met het versterken van ons werkgeversmerk, je zal hiervoor samen met marketing naar maatwerk oplossingen te kijken. Ook jouw online presence voor Kinly is hierin belangrijk, het ontwikkelen van leuke content en posts hoort hier ook bij.

Je bent onderdeel van het Benelux HR team en zal ook indien nodig dat team ondersteunen bij werkzaamheden, maar de voornaamste focus is het recruitment proces.

Ons aanbod:

Van gezelligheid en leuke werkzaamheden kan je natuurlijk geen huur betalen. Daarom bieden we je ook aangename arbeidsvoorwaarden:

  • Een vast salaris tussen de €3000 en €3800 per maand op basis van 40 uur (een brede range, maar we kijken graag naar wat passend is voor jouw ervaring);
  • 4 dagen werken;
  • Werken vanuit ons kantoor in Breda in combinatie met de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken;
  • Thuiswerk budget;
  • Laptop en telefoon;
  • Opleiding en trainingsmogelijkheden;
  • NS-Businesskaart/ Reiskostenvergoeding;
  • 27 vakantiedagen per jaar bij een fulltime dienstverband

Vereisten

Wat breng je mee?

Wij zijn op zoek naar iemand in de categorie medior professional. Het liefst zien we een afgeronde HBO opleiding en ervaring in recruiting en werving en selectie. We werken met een ATS en uiteraard een Linkedin recruiter seat. Wel weet jij de marketing kanalen te vinden die aansluiten bij de verschillende doelgroepen.

Je weet hoe je kandidaten kan sourcen, een goede screening af te nemen en met verschillende managers in de business te sparren om zo het beste profiel op te stellen. Organiseren en plannen is jouw natuur en je spreekt zowel goed Engels als Nederlands.

Het werkveld binnen onze business gaan we je helemaal aanleren binnen een onboarding programma, zodat je precies weet wat iedere afdeling doet om zo de beste talenten binnen te halen.

Meer over Kinly:

Bij Kinly zijn wij ervan overtuigd dat samenwerken het mooiste is wat er bestaat. Onze oplossingen maken online visueel samenwerken makkelijk en toegankelijk met video-conferencing systemen, AV, slimme technologie en de beste mensen in de markt. Voor ons stopt het niet bij technologie. Wij ondersteunen in elke stap op weg naar slimmer samenwerken. Waar dan ook ter wereld.

In Europa zijn wij marktleider en wereldwijd staan we op nummer 3. Op dit moment zijn wij actief in 9 landen en werken wij vanuit 20 kantoren met in 1.200 collega’s. Wij werken voor meer dan 2.500 klanten in 125 verschillende landen. Onze klanten zijn zowel innovatieve start-ups, grote corporates als overheidsorganisaties. Kinly wordt door haar klanten gezien als thought leader: we vertalen een vooruitstrevende visie naar concrete en innovatieve oplossingen.

De sleutel van ons succes ligt in de kennis en kunde van onze mensen, want zij zijn de reden dat wij onze ambities waar kunnen maken. Daarom is een belangrijk uitgangspunt in alles wat we doen dat we werken vanuit gedeelde waarden. Wij zijn betrouwbare professionals, met passie voor innovatie en wij gaan er samen voor. Op die manier maken wij onze belofte waar: working together, everywhere!


Is jouw interesse gewekt?

Dan komen we graag met je in contact! We zien jouw cv en motivatie graag tegemoet. Heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de afdeling HR via hr.benelux@kinly.com of telefonisch met Sahbi Derksema: 0653476623

of