Skip to content

Field Support Engineer

Breda, Noord-Brabant, Netherlands€3,000 - €4,000 per monthSD02 - Service Delivery

Job description

Functie: Field Support Engineer

Contract: Permanent

Locatie: Breda

Salaris: Afhankelijk van ervaring - Euro 3,000 – 4,000 per maand plus voordelen


Kinly is een toonaangevende integrator van audiovisuele en unified communication-oplossingen en een wereldwijd vertrouwde technologieadviseur voor organisaties van wereldklasse.

Al meer dan 25 jaar ontwerpen, engineeren, integreren en ondersteunen we complexe audiovisuele oplossingen - Wereldwijde bedrijven vertrouwen op ons om veilige en flexibele vergaderervaringen te leveren, elke keer weer, en jij zult een integraal onderdeel zijn van hun ervaring.

Terwijl we blijven groeien, hebben we nu een spannende kans voor een extra Field Service Engineer die verantwoordelijk zal zijn voor het uitvoeren van reparaties en onderhoud aan AV-apparatuur en geïnstalleerde integratieoplossingen voor onze hoogwaardige klanten.


Key responsibilities:

 • Vaststellen van een juiste diagnose bij een niet functionerend audiovisueel en/of VC-systeem
 • Oplossen van de storing of creëren van (tijdelijke) workaround
 • Vervangen van apparatuur, opstarten RMA-proces
 • Zorgdragen voor de nodige vervolgacties op storingen die niet direct door jou ter plaatse kunnen worden verholpen
 • Uitvoeren van de bij het werk behorende administratieve werkzaamheden
 • Functionele test, beoordeling conditie, controle actieve assets/firmwareversies etc., uitzetten vervolgstappen waargenomen storingen, zorg dragen voor rapportage
 • Geplande consignatiediensten buiten de reguliere kantooruren

Job requirements

Skills and experience:

 • MBO (technisch)werk- en denkniveau, niveau 3/4
 • VCA VOL
 • Praktische ervaring op gebied van elektronica, video- en audioapparatuur
 • Basiskennis besturings- en computersystemen, netwerken, videocommunicatiesystemen
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in taal als geschrift
 • Beschikt over de juiste vakkennis en houdt deze op peil door zelfstudie, maar ook (verplichte) trainingen/certificeringen/opleidingen die gevolgd dienen te worden vanuit Kinly
 • In bezit van rijbewijs B

Meer over Kinly

Samenwerken, vanaf elke denkbare plek: onderweg, thuis, op kantoor of tijdens een evenement, wij maken het mogelijk. We verbinden mensen optimaal door de behoeften van mensen af te stemmen op hun processen en technologie. Innovatie en hardware zijn geen doel, maar een middel in dit proces.

Kinly levert diensten en audiovisuele producten die samenwerking op afstand mogelijk maken en/of verbeteren. Dit doen we voor het bedrijfsleven, het hoger onderwijs en overheidsinstellingen. We leveren hardware als onderdeel hiervan, maar onze kracht ligt in het bedenken en leveren van een totaaloplossing en de bijbehorende diensten, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid.

Onze klanten zijn op zoek naar kennis en ervaring die de communicatie en productiviteit tegelijkertijd verbetert. Kinly is een expert in het faciliteren van samenwerking in hybride omgevingen waar tijd en efficiëntie de hoogste prioriteit hebben. Of het nu gaat om een auditorium voor 1000 mensen, of 1000 kleine samenwerkingsruimtes.


Kinly weet: wanneer we samenwerken, gebeuren de beste dingen!

Vanwege ons hoge serviceniveau werken we voornamelijk met klanten die onze expertise nodig hebben voor grote en complexe projecten. We leveren complete en complexe systemen die uitgebreide begeleiding vereisen. Onze ervaring en competenties resulteren in maximale zorg. Kinly biedt diensten aan die de volledige levenscyclus van audiovisuele apparatuur beheren; van installatie, onderhoud tot duurzame training van eindgebruikers. Met slechts één doel: oplossingen bieden die samenwerking gemakkelijker maken.


Is je interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag je sollicitatie! We zien uit naar je CV en motivatie.

Houd er rekening mee dat als je wordt geselecteerd voor een interview, je een oproep krijgt vanuit het Verenigd Koninkrijk (+44 kengetal).


Gelijke kansen:

Kinly zet zich in voor gelijke kansen op het gebied van werkgelegenheid; alle gekwalificeerde sollicitanten worden in overweging genomen voor werkgelegenheid zonder onderscheid te maken op basis van geslacht, leeftijd, genderidentiteit, zwangerschap, kleur, ras, nationaliteit, seksuele geaardheid, handicap, religie of enige andere 'beschermde kenmerken'. We verwelkomen je sollicitatie.

or