Skip to content

Logistiek medewerker

Breda, Noord-Brabant, Nederland€ 2.350 - € 2.800 per maandNL SC06 - Supply chain (local)

Functieomschrijving

Functie - Logistiek medewerker

Contract - 7-12 maanden - 24 uur per week (uren zullen vallen tussen 8.00 uur en 17.00 uur en zullen variëren)

Samenwerken. Overal. Op basis van deze merkbelofte ontwikkelen wij bij Kinly cloud- en audiovisuele oplossingen voor klanten van over de hele wereld. Als logistiek medewerker heb je een belangrijke rol in ons magazijn en zorg je ervoor dat de ontvangst, opslag en distributie van goederen soepel verloopt.


Wat ga je doen?

Binnen de afdeling Supply Chain zorgen we ervoor dat elk product op het juiste moment op de juiste plaats is. Dit varieert van inkomend en uitgaand transport, voorraadbeheer, inkoop tot magazijnoperaties. Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse activiteiten met betrekking tot de inkomende en uitgaande goederenstroom. Je hebt oog voor kwaliteit, werkt nauwkeurig en weet goed samen te werken met transporteurs en je collega's in inkoop, magazijn, assemblage en operaties. Je zult betrokken zijn bij onder andere de volgende activiteiten:

Controleren van inkomende goederen op juistheid, volledigheid en, indien nodig, schade;

Invoeren van ontvangen goederen in het systeem;

Melden van gebreken en afwijkingen rapporteren;

Voorbereiden en verpakken van goederen aan de hand van picklijsten;

Administratieve verwerking van inkomende en uitgaande goederen;

Beheren van gereedschappen en kleine materialen;

Magazijn schoon en opgeruimd houden.


Wat bieden wij jou?

 • Een competitief salaris (afhankelijk van je ervaring tussen €2350 en €2800 bruto per maand o.b.v. fulltime);
 • Een parttime baan van maximaal 24 uur per week (in dagdienst) op onze locatie in Breda (wij vragen in ieder geval beschikbaarheid op de woensdag);
 • 27 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • Goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Georganiseerde lunch/fruit op kantoor tegen een kleine persoonlijke bijdrage;
 • Een werkomgeving waar medewerkers centraal staan en plezier voorop staat;
 • Regelmatig vrijdagmiddagborrels.

Vereisten

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring en/of affiniteit met logistiek;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat en VCA of bereidheid om deze te behalen;
 • Een proactieve en zelfstandige werkhouding;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel gesproken als geschreven. Basiskennis van het Engels.

Meer over Kinly

Samenwerken, vanaf elke denkbare plek: onderweg, thuis, op kantoor of tijdens een evenement, wij maken het mogelijk. We verbinden mensen optimaal door de behoeften van mensen af te stemmen op hun processen en technologie. Innovatie en hardware zijn geen doel, maar een middel in dit proces.

Kinly levert diensten en audiovisuele producten die samenwerking op afstand mogelijk maken en/of verbeteren. Dit doen we voor het bedrijfsleven, het hoger onderwijs en overheidsinstellingen. We leveren hardware als onderdeel hiervan, maar onze kracht ligt in het bedenken en leveren van een totaaloplossing en de bijbehorende diensten, wat resulteert in een hogere klanttevredenheid.

Onze klanten zijn op zoek naar kennis en ervaring die de communicatie en productiviteit tegelijkertijd verbetert. Kinly is een expert in het faciliteren van samenwerking in hybride omgevingen waar tijd en efficiëntie de hoogste prioriteit hebben. Of het nu gaat om een auditorium voor 1000 mensen, of 1000 kleine samenwerkingsruimtes.


Kinly weet: wanneer we samenwerken, gebeuren de beste dingen!

Vanwege ons hoge serviceniveau werken we voornamelijk met klanten die onze expertise nodig hebben voor grote en complexe projecten. We leveren complete en complexe systemen die uitgebreide begeleiding vereisen. Onze ervaring en competenties resulteren in maximale zorg. Kinly biedt diensten aan die de volledige levenscyclus van audiovisuele apparatuur beheren; van installatie, onderhoud tot duurzame training van eindgebruikers. Met slechts één doel: oplossingen bieden die samenwerking gemakkelijker maken.


Is je interesse gewekt?

Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag je sollicitatie! We zien uit naar je CV en motivatie.

Houd er rekening mee dat als je wordt geselecteerd voor een interview, je gebeld kunt worden vanuit het Verenigd Koninkrijk (+44 kengetal).


Gelijke kansen:

Kinly zet zich in voor gelijke kansen op het gebied van werkgelegenheid; alle gekwalificeerde sollicitanten worden in overweging genomen voor werkgelegenheid zonder onderscheid te maken op basis van geslacht, leeftijd, genderidentiteit, zwangerschap, kleur, ras, nationaliteit, seksuele geaardheid, handicap, religie of enige andere 'beschermde kenmerken'. We verwelkomen je sollicitatie.

of