Skip to content

PMO Assistent

Breda, Noord-Brabant, Netherlands€3,000 - €3,500 per monthSD02 - Service Delivery

Job description

Functie: PMO Assistent 

Contract: Contract van 12 maanden (kan parttime of fulltime zijn, dus 24-40 uur per week) 

Locatie: Breda 

Salaris: Afhankelijk van ervaring - Euro 2600-3500 per maand plus voordelen


Kinly is een toonaangevende integrator van audiovisuele en unified communication-oplossingen en een wereldwijd vertrouwde technologieadviseur voor organisaties van wereldklasse. Al meer dan 25 jaar ontwerpen, engineeren, integreren en ondersteunen we complexe audiovisuele oplossingen - Wereldwijde bedrijven vertrouwen op ons om veilige en flexibele vergaderervaringen te leveren, elke keer weer, en jij zult een integraal onderdeel zijn van hun ervaring.


Terwijl we blijven groeien, hebben we nu een spannende kans voor een bewezen Project Administrator / PMO Assistant om zich bij ons samenwerkend team in Breda aan te sluiten. Je zult fungeren als een ondersteunend en verbindend punt tussen verschillende belanghebbenden, waaronder het Management Team (MT), leidinggevenden, projectteams, accountmanagers en externe partijen die we inhuren. Daarnaast assisteer je bij het communiceren van projectvoortgang, uitdagingen en resultaten naar het bredere team.


Belangrijkste verantwoordelijkheden: 

• Monitor de voortgang van verschillende projecten, identificeer knelpunten en help bij het nemen van corrigerende maatregelen om ervoor te zorgen dat projecten op koers blijven 

• Communiceer bevindingen naar het projectteam (Project Manager), OD en/of Manager Projects 

• Verzamel, analyseer en rapporteer projectgegevens aan belanghebbenden en leidinggevenden 

• Stel dashboards, voortgangsrapporten en prestatie-indicatoren op om inzicht te bieden in de status en gezondheid van lopende projecten 

• Verschaf consistente informatie aan accountmanagers en het PMO-team 

• Assisteer het PMO-kantoor bij het plannen van de capaciteit van de organisatie om projecten uit te voeren 

• Breng in kaart wat is verkocht in het Sales Order-boek in vergelijking met beschikbare middelen en beoordeel de haalbaarheid van nieuwe projecten qua timing en beschikbaarheid van middelen

• Beheer administratieve processen namens het PMO-kantoor, inclusief documentatie, geleerde lessen en andere kennis die is opgedaan tijdens eerdere projecten 

• Definieer en implementeer gestandaardiseerde projectmanagementprocessen, richtlijnen en procedures binnen de organisatie 

• Zorg voor consistentie en efficiëntie in de manier waarop projecten worden uitgevoerd

Job requirements

Vaardigheden en ervaring:

• Sterke organisatorische vaardigheden met een solide administratieve capaciteit

• Ervaring in een commerciële omgeving in een vergelijkbare rol voor projectadministratie

• Enthousiast om binnen een PMO-kantoor te werken

• Goede communicatieve vaardigheden, in staat om te communiceren met individuen op alle niveaus van senioriteit

• Sterk gemotiveerd om je carrière te ontwikkelen


Over Kinly

Kinly is de wereldwijd vertrouwde adviseur op het gebied van AV- en UCC-technologie voor organisaties van wereldklasse. Onze oplossingen stimuleren maximale samenwerking, betrokkenheid en productiviteit om een wereld mogelijk te maken waar mensen overal samen kunnen werken. Onze mensen worden verenigd door een passie om teams te helpen hun communicatie- en samenwerkingsdoelen op de werkplek te bereiken, ongeacht de complexiteit, locatie of omvang van het project. We ontwerpen, engineeren en ondersteunen audiovisuele en samenwerkingsoplossingen die echte bedrijfswaarde toevoegen en telkens weer uitzonderlijke gebruikerservaringen leveren.


Waarom Kinly?

  1. Ervaring: Als je deel uitmaakt van onze familie, maak je deel uit van een bekroond team bestaande uit de meest innovatieve professionals in de branche.
  2. Bewezen Track Record: 's Werelds toonaangevende wereldwijde bedrijven vertrouwen op ons om veilige en betrouwbare vergaderervaringen te bieden. Ga met ons mee op onze reis.
  3. Onafhankelijkheid: We werken samen met 's werelds beste AV-leveranciers om onze klanten ongeëvenaarde toegang te bieden tot baanbrekende technologie die is afgestemd op hun exacte behoeften.
  4. Wereldwijd: Je zult samenwerken met 's werelds toonaangevende merken en hen ondersteunen bij prestigieuze, internationale projecten.


Gelijke Kansen:

Kinly zet zich in voor gelijke kansen op het gebied van werkgelegenheid. Alle gekwalificeerde sollicitanten worden overwogen voor werkgelegenheid zonder onderscheid te maken op basis van geslacht, leeftijd, genderidentiteit, zwangerschap, kleur, ras, nationaliteit, seksuele geaardheid, handicap, religie of enige andere 'beschermde kenmerken. We verwelkomen je sollicitatie.

or