Skip to content

Monteur (elektrotechniek/installatietechniek/mechatronica)

Breda, Noord-Brabant, Nederland€ 2.500 - € 4.000 per maandNL SD02 - Service Delivery

Functieomschrijving

Kinly bestaat uit een groep gedreven professionals die allemaal werken vanuit dezelfde overtuiging: dat er niks zo interessant is als het ontwikkelen van vooruitstrevende oplossingen op het gebied van samenwerken. Vanuit deze passie werken we bij Kinly niet alleen aan cloud en audiovisuele oplossingen, maar aan een totaalpakket van veilige, flexibele en vaak duurzame oplossingen, die het mogelijk maken om onze merkbelofte na te komen: Working together. Everywhere. Om onze projecten in de praktijk te realiseren zijn we op zoek naar meerdere nieuwe collega’s voor de functie van Monteur. Heb jij de drive om jezelf verder te ontwikkelen in onze branche als specialist?


Wat ga je doen?

Als Monteur reis je samen met je senior collega naar diverse klanten in Nederland, denk aan hogescholen, universiteiten en corporate bedrijven. Eenmaal op de locatie aangekomen, ben jij degene die verantwoordelijk is voor de installatie en montage van onze producten. Ook signaleer je knelpunten en overleg je met je collega’s wat vervolgstappen moeten zijn.

Aan de hand van een callsheet weet jij minimaal 24 uur van tevoren bij welke klanten je welke producten moet installeren. Soms is er bij het installeren specifieke kennis nodig en daarom kan het ook voorkomen dat je met een collega programmeur of een technical engineer met bijvoorbeeld specifieke kennis van audio of beeld naar de klanten toe gaat. Een mooie kans om dan ook van hen te leren.

Jij rijdt met je eigen Kinly bus met gereedschap en wij zorgen ervoor dat de spullen met een transporteur tijdig worden geleverd bij de klant. Door middel van een app beschik je over de nodige informatie zoals werklocatie, contactpersonen, leveringsdata en planning. Overigens kan een installatie variëren van 1 dag tot soms wel 1 jaar! Soms moet je wel 10 dezelfde ruimtes inrichten, maar komen er 10 verschillende technieken bij kijken. Zit jouw dag erop? Dan zorg je ervoor dat je de ruimte netjes achterlaat en de werkbon getekend is door de klant.

Ben je op zoek naar een veelzijdige functie waarbij geen dag hetzelfde is? Dan is dit de functie voor jou!


Lees hier de ervaring van onze collega Thijs van Bezouw.

Vereisten

Wat kan Kinly jou bieden?

  • Een passend salaris (een startsalaris vanaf 2500 euro bruto per maand op fulltime basis met doorgroei tot circa 4000 euro bruto per maand op fulltime basis);
  • 27 vakantiedagen per jaar op fulltime basis;
  • Goede pensioenregeling;
  • Laptop en mobiele telefoon met bedrijfsabonnement;
  • Kinly bus voor zakelijk gebruik;
  • Een werkomgeving waar aandacht is voor de mens en plezier met elkaar;
  • Vrijdagmiddagborrel en leuke en sportieve evenementen georganiseerd vanuit het eventteam.


Wat breng je mee?

Als Technical Engineer ben jij het visitekaartje van Kinly. Wij verwachten dan ook dat je representatief en communicatief vaardig bent. Om de producten zo goed mogelijk te kunnen installeren, is het belangrijk dat je probleemoplossend kunt denken. Daarnaast ben je klantgericht en beschik je over voldoende technisch inzicht en kun je met gereedschap omgaan. Bij voorkeur heb je een mbo-opleiding richting installatietechnicus, elektrotechniek of mechatronica afgerond. Affiniteit met audiovisuele producten is in ieder geval erg belangrijk! Tevens ben je in het bezit van rijbewijs B.

Heb jij bovenstaande ervaring niet, maar heb je wel ervaring met bijvoorbeeld podium- of lichttechniek? Of heb je de ambitie om jezelf te ontwikkelen tot Senior Techncial Engineer? Dan ontvangen wij ook graag jouw sollicitatie!

of