Overslaan naar content
Kinly

Working Together. EverywhereOffice-to-office In the office On any device At home

Gepassioneerd over technologie? Zit samenwerken in jouw DNA? Droom jij ervan om echt een verschil te maken?

Team

Ontmoet onze teams

Bij onze mensen en klanten staat samenwerken centraal. Onze toegewijde teams werken samen om klanten over de hele wereld te helpen om werken eenvoudiger en effectiever te maken en meer verbinding te creëren.

Ervaar hoe het is om te werken voor Kinly

Onze medewerkers vertellen je hoe een werkdag er bij Kinly uit ziet. Ontdek waarom zij bij ons zijn gaan werken, wat ze het leukste vinden aan het bedrijf en de functie en hoe zij het verschil maken voor onze klanten.

Why Kinly?

Waarom werken bij Kinly?

Of het nu gaat om het helpen van onze klanten, ontwerpen van samenwerkingsoplossingen of het herzien van ons businessmodel: bij ons staat de mens voorop en doen we het samen. Samen zijn we cruciaal in het creëren van een wereld waarin iedereen effectief kan samenwerken, ongeacht locatie.

Locations

Kinly locaties

Ons team zit verspreid over de hele wereld. Op iedere locatie staan onze mensen voor je klaar. Onze locaties zijn er vanzelfsprekend op gericht om samenwerken makkelijker te maken en creativiteit te stimuleren.

Benefits

Onze arbeidsvoorwaarden

Wij zijn van mening dat onze mensen de sleutel zijn tot ons succes. Wij zorgen er dan ook voor dat jij beschikking hebt over de juiste middelen om met plezier je werk te doen.

Recruitment Schemes

Wervingsprogrmma’s

Wij vinden het belangrijk om diverse en unieke teams te creëren om tot het best mogelijke resultaat te komen. Zoek je een stage of wil je jezelf omscholen? Wij gaan het gesprek met je aan om te kijken hoe we een match kunnen maken.

Recruitment Process

Wervingsproces

Alles wat we doen, draait om zo efficient mogelijk samenwerken. Dit passen we ook toe in elke stap van het wervingsproces. Jouw reis van deze website naar een functie bij Kinly is eenvoudig. Solliciteer snel en gemakkelijk, neem deel aan het sollicitatiegesprek op een manier en moment dat bij jou past en krijg snel antwoord.