Overslaan naar content
Benefits

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden bij Kinly?

Onze people-first benadering weerspiegelt ons inzicht dat onze mensen de sleutel zijn tot ons succes. We zorgen ervoor dat je alle middelen hebt om gezond en gelukkig te blijven terwijl je hier werkzaam bent. Dat betekent voor ons dat we onze uitstekende arbeidsvoorwaarden bieden en hier ook kritisch in blijven en kijken naar veranderingen om ons heen en in behoeftes van medewerkers.

Royaal aantal vakantiedagen

Bij ons krijg je 27 vakantiedagen per jaar en ben je ook standaard vrij op de dag na Hemelvaart.

Pensioenregeling

Eenmaal ingeschreven in onze pensioenregeling, verplichten we ons tot een minimale bijdrage vanuit ons als werkgever aan jouw pensioen.

Flexibel werken

We nemen de kracht van hybride werken serieus. We omarmen het waar mogelijk in het hele bedrijf om onze teams de vrijheid te geven om samen te werken, waar dan ook.

Opleidingsmogelijkheden

We bieden functie-specifieke training op een doorlopende basis. Als er iets is dat je zou willen leren om je vaardigheden en carrière te verbeteren, voel je dan aangemoedigd om dit bij Kinly te doen.

Collectieve zorgverzekering

Voor een extra voordeel kan je gebruik maken van onze collectieve zorgverzekering.

Coaching

Wij kunnen een aantal coachingssessies faciliteren om jou te helpen je weer lekkerder in je vel te voelen.

Mentale zorg

Onze mensen komen op de eerste plaats. Je krijgt de steun van psychische eerstehulpverleners die zijn uitgerust met alle vaardigheden en adviezen die nodig zijn om ervoor te zorgen dat we ons allemaal op ons best voelen.

Jubilarissen

Onze mensen maken Kinly geweldig. We vieren het graag met jou als jij mijlpalen hebt bereikt en belonen je daar ook voor om je te bedanken.

Vrijwilligerswerk

Als je betrokken bent bij je gemeenschap, willen we er zijn om je te ondersteunen. Elk jaar moedigen we iedereen in het bedrijf aan om een dag vrijwilligerswerk te doen voor een goed doel naar keuze, volledig betaald.

Het hele jaar door organiseert ons lokale event team tal van leuke activiteiten zodat het hele team zich samen kan uitleven.