Overslaan naar content
Recruitment Process

Recruitment proces

Alles wat we doen draait om het zo gemakkelijk mogelijk maken om samen te werken, waar dan ook. Dit ethos nemen we mee in elke stap van het wervingsproces. Jouw reis van deze website naar een functie bij Kinly is eenvoudig. Solliciteer snel en gemakkelijk, neem deel aan het sollicitatiegesprek op een manier die bij jou past en krijg snel antwoord.

Apply

Solliciteren

Als je een vacature hebt gevonden die bij jou past, klik je op solliciteren. Er zijn geen pagina's vol vragen of eindeloze vakjes om aan te vinken. Geef ons gewoon de basisinformatie die we nodig hebben, samen met je cv.

Review

Beoordeling

We streven ernaar om alle sollicitaties binnen 72 uur te beoordelen. Als we een match zien, wordt je op de shortlist geplaatst door een hiring manager. Van daaruit gaan ze dieper in op de sollicitaties en nemen ze binnen een paar dagen contact met je op.

Interview

Interview

Als bedrijf dat waarde hecht aan goede communicatie en de flexibiliteit die onze technologie biedt, geven we je de optie om op afstand te interviewen. Op deze manier kunnen we op een flexibele manier met elkaar kennismaken zonder dat je op pad hoeft of vrij hoeft te nemen. We zullen altijd rekening houden met wat voor jou het beste werkt. We willen dat mensen overal vandaan kunnen werken, dus je kunt ook overal vandaan solliciteren! In een tweede gesprek is het goed om op locatie te komen om de sfeer te proeven en de plek te zien waar je ook regelmatig je collega’s zult treffen.

Feedback

Feedback

Tijdens het interview zullen we aangeven wanneer je feedback kunt verwachten en zullen we daarin zo snel mogelijk schakelen. De hiring manager en HR zullen je gedurende het hele proces begeleiden en zijn dus ook altijd bereikbaar als je vragen hebt.