Overslaan naar content
Teams

Ontmoet onze teams

Voor onze mensen en klanten draait alles om samenwerken. Onze toegewijde teams werken samen om mensen te verbinden en de wereld van werk voor onze klanten eenvoudiger te maken. We bieden een verscheidenheid aan functies in technische, niet-technische en klantgerichte functies. Met teams variërend van operations tot projecten, van sales tot marketing en van support tot on-site services, is er een rol voor jou bij Kinly.

Operations

Operations

Als je technisch onderlegd bent en je graag wilt verdiepen in de wereld van AV, dan biedt onze afdeling operations een breed scala aan functies gericht op het bouwen en integreren van de beste technologie. Deze afdeling stelt vertrouwen, respect en loyaliteit centraal bij alles wat ze doet. We hebben ze alle drie nodig om onze klanten het allerbeste te leveren. Hierin werken ze constructief samen met andere afdelingen zoals sales en worden ze in staat gesteld om te doen waar ze het beste in zijn, elke dag weer.

Projects

Projecten

Ons projectmanagementteam is verantwoordelijk voor de coördinatie van de implementatie van succesvolle oplevering van nieuwe klantoplossingen. Ze werken samen met bijna elk team in het bedrijf om ervoor te zorgen dat klanten het allerbeste van Kinly krijgen, op tijd en binnen budget. Ze zorgen voor goede communicatie met de klant en een hoge klanttevredenheid. Dit team is de ideale thuisbasis voor probleemoplossers.

Technical

Technical Consultancy & Design

Ons technische team werkt op het snijvlak van nieuwe technologie en innovatieve samenwerkingsoplossingen. Ze houden ons op de hoogte van de allerlaatste AV-ontwikkelingen en bepalen met welke leveranciers en producten we werken. Dankzij hun werk lopen we vooruit op trends, blijven we concurrerend en kunnen we onze klanten de allerbeste oplossingen bieden. Een interessante omgeving voor technisch ingestelde mensen en creatieve denkers. In dit team krijg je volop de kans om met complexe uitdagingen aan de slag te gaan.

Service

Service

Ons service team is een van de grootste teams binnen Kinly, en voor onze klanten een van de belangrijkste. Dit team zorgt ervoor dat men kan vertrouwen op de technologie en dat storingen snel worden opgelost. Zowel de on-site als de remote collega’s zorgen er samen voor dat de cruciale apparatuur operationeel blijft. Het beantwoorden van telefoontjes, incident tickets registreren, remote controles, gepland onderhoud et cetera; ons serviceteam staat klaar voor onze klant.

Global-Services

Global services

Onze global serviceafdeling werkt met zakelijke klanten over de hele wereld en heeft mensen in APAC, EMEA en Noord- en Zuid-Amerika die opereren als één team. Vanwege de verantwoordelijkheid voor projecten vanaf de offertefase tot aan een succesvolle oplevering, is dit een uitdaging voor mensen met een scherp oog voor detail en probleemoplossende vaardigheden. Elk project wordt opgeleverd volgens de nieuwste technologische standaarden en vervolgens preventief onderhouden.

MOS

Managed Onsite Services (MOS)

Het MOS-team werkt nauw samen met onze klanten om de druk op hun interne IT-teams te verlichten en ervoor te zorgen dat de technologie soepel draait. Het brengt Kinly's expertise in het hart van de organisaties waarmee we samenwerken. Dit team heeft één doel: ervoor zorgen dat de klant effectief kan werken met behulp van onze technologie, wat ze ook doen en waar ze ook zijn. Goede klantenservice is een absolute must in dit team. Combineer dat met uitstekende technische kennis en een 'can-do' houding en je bent de perfecte match.

Sales

Sales and commercial

Als je graag onze klanten wilt ontmoeten en echt een verschil wilt maken voor werkomgevingen over de hele wereld, dan is sales de plek voor jou. Ons ervaren team maakt het hun missie om relaties met nieuwe en bestaande klanten op te bouwen en te laten groeien, unieke uitdagingen in diverse organisaties te overwinnen en te laten zien wat geweldige technologie kan doen.

Finance

Finance and procurement

Ons financiële, inkoop- en juridische team bewaakt de winst en zorgt er tegelijkertijd voor dat onze klanten de best mogelijke deal krijgen. Zij zijn verantwoordelijk voor sterke financiële controles, zorgen ervoor dat we een winstgevend bedrijf blijven en dat we over de juiste wettelijke kaders beschikken om onze klanten te bedienen. Ze werken grensoverschrijdend in een lokaal of wereldwijd team en helpen het bedrijf groeien door kansen te identificeren en cruciale informatie en analyses te leveren om strategische beslissingen te nemen.

HR

Human resources

Mensen zijn onze kracht: van vaste teamleden tot ambitieuze starters, en sollicitanten zoals jij. Ons HR-team zorgt voor een geweldige Kinly-ervaring. Ze zijn gespecialiseerd in het trainen, behouden en ontwikkelen van onze mensen om een fijne en uitdagende werkomgeving te creëren.

Marketing

Marketing

Marketing is een belangrijk onderdeel in de groei van ons bedrijf. Het werken met de volledige marketingmix, het voortdurend stimuleren van klanten om Kinly-oplissingen te implementeren en het laten groeien van onze reputatie in de industrie, zorgen voor een collaboratieve aanpak. Vanaf de eerste dag ben je vrij om ideeën aan te dragen, vorm te geven en verbeteringen door te voeren. Deze afdeling is altijd aan het innoveren; de ideale plek voor gedreven mensen met veel ideeën.

IT

IT

Wij kennen de waarde van goede technologie. Onze mensen vertrouwen op apparatuur die altijd werkt. Ons bekwame IT-team is de reden dat alles zo soepel verloopt. Meer dan dat, ze maken echte innovatie mogelijk in het hele bedrijf, door elk team te helpen oplossingen te implementeren voor Kinly en onze klanten. Als je jezelf graag wilt onderdompelen in een snelle omgeving waar volop ruimte is om te groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, en passie hebt voor technologie, dan is dit de plek voor jou.