Overslaan naar content
Why Kinly?

Waarom werken bij Kinly?

Als mensen samenwerken ontstaan er mooie dingen, daarom staat samenwerking in alles wat we doen centraal. Of het gaat om het helpen van klanten in het ontwikkelen van nieuwe manieren om samen te werken; wij zetten mensen voorop.

Vandaag de dag hebben we bijna 1.200 medewerkers en werken we met meer dan 2.500 klanten over de hele wereld. Omdat Kinly blijft groeien, zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe mensen die frisse ideeën in onze teams kunnen inbrengen.

Waarom zou je deel uitmaken van ons team?

Onze missie is om wereldwijd de specialist te zijn van hybride oplossingen. Getalenteerde en kundige mensen kunnen ons helpen in deze reis waarin we groeien en professionaliseren. Samen maken we het verschil.

Investeren in jezelf

Hoewel we een wereldwijde organisatie zijn die actief is in verschillende delen van de wereld, worden we verenigd door een gedeelde passie om mensen op de eerste plaats te zetten. We zouden niet zijn wie we zijn zonder ons team van meer dan 1.200 bekwame en toegewijde professionals. Daarom streven we ernaar de best mogelijke mensen aan te trekken en te behouden, en hen te faciliteren in alles wat ze nodig hebben om vooruit te komen bij Kinly en te excelleren in de AV-industrie.

Werken met grote merken

We ondersteunen organisaties met een hoge mate van vertrouwen in bedrijfstakken variërend van wereldwijde ondernemingen tot bedrijven en de publieke sector tot het hoger onderwijs. Internationale bedrijven vertrouwen op ons om veilige en flexibele vergaderervaringen te leveren. Daarom werken we samen met 's werelds toonaangevende technologieleveranciers om onze klanten toegang te bieden tot de beste oplossingen op de markt.

Wat zijn de arbeidsvoorwaarden?

Als wij zeggen ‘working together everywhere’, menen we dat. Onze cultuur kenmerkt zicht door passie, teamwork en flexibiliteit. Qua arbeidsvoorwaarden kan je rekenen op voldoende vakantiedagen, sociale activiteiten et cetera. En waar je bij Kinly ook terechtkomt, we zorgen ervoor dat je de kans krijgt om door te groeien binnen het bedrijf.

Zie hoe het werkt

Bekijk onze video om meer te leren over wie we zijn, waar we naar toe gaan hoe we jou kunnen helpen om je leerdoelen te bereiken.

Een bijdrage leveren aan de maatschappij

Als je iets terug wilt doen voor de maatschappij, willen we er zijn om je te steunen. We bieden al onze werknemers een betaalde vrijwilligersdag aan.

Het beste uit de jezelf halen

De gezondheid en het geluk van onze mensen is onze eerste prioriteit. We willen dat je met plezier voor Kinly werkt en tot je recht komt in je wat je doet.

We ondersteunen jouw welzijn op verschillende manieren bijvoorbeeld met coaching, collectieve zorgverzekering en diverse sportieve events.

Help de planeet

We stellen de wereld in staat om beter samen te werken en willen er zo een betere plek van maken. Als onderdeel van onze milieuverplichtingen hebben we 1.100 bomen geplant in heel Afrika om voedsel, medicijnen en een habitat te bieden aan wilde dieren die getroffen zijn door ontbossing. Daarnaast kijken we ook op andere manieren hoe wij onze toegevoegde waarde voor de wereld kunnen vergroten en hoe we onze ecologische voetafdruk kunnen verkleinen. Met onze EcoVadis certificering tonen we aan dat duurzaam ondernemen bij ons hoog in het vaandel staat.